Sebastian fylder 70

Jerry Ritz skriver på Facebook:

KNUD DEN STORE 70 ÅR – tillykke til Sebastian som i dag har fødselsdag. Vi var henholdsvis 22 og 24 år, da vi i sommeren 1972 startede vores samarbejde. Ingen pladeselskaber ville udgive hans første dansksprogede album “Den Store Flugt”. Som nyansat på EMI tog jeg chanchen og udgav pladen, der gav ham det store gennembrud – en bestutning som jeg aldrig har fortrudt. Det blev starten på hans fantastiske karriere. Vi har gennem de 47 år, der er gået siden vores første møde i ’72 arbejdet sammen i flere perioder. Jeg har fungeret som producer, personlig manager, koncertarrangør og booker. Det har været en udfordring, men aldrig kedeligt. Jeg har stor respekt for hans sangskrivning og mener at han har skrevet nogle af de bedste danske sange og musicals. Så Knud, hvis du tror du er noget – så er det – IKKE – noget du har misforstået! STORT TILLYKKE!