Det er jul, og du slipper ikke!

Peer Aagaard skriver på Facebook:

Det er jul, og du slipper ikke!

Dette er imidlertid en noget speciel udgave. Allerede da Last Christmas-videoen første gang rullede over vores skærme for 35 år siden, var der noget fesent over den – som om det meste var filmet med et tykt lag vaseline på linsen. Nu har dygtige teknikere renset original-filmen, og resultatet er forbløffende. Hvert et snefnug står knivskarpt, og det samme gør minderne om dengang i firserne for dem af os, der husker dem.

Personligt kan jeg ikke lade være med at stirre på George Michael, mens jeg dels tænker på, hvor smuk han var, men også på hvad han selv og det meste af omverdenen i grunden forestillede sig, mens han gemte sig i skabet, og millioner af heteroseksuelle i ramme alvor lod sig bilde ind, at den mand var hetero?

Jeg kunne have undt ham, at han havde haft overskud til at springe ud noget før, så hjerteknuseren i denne video i stedet havde været en lækker hunk, men sådan kom det ikke til at gå. Godt for ham at han til gengæld trådte så stærkt i karakter som sit sande jeg på et senere tidspunkt, og før det hele var forbi.

Den 25. december er det tre år siden, han døde. Tak for minderne, George. Du var det musikalske tapet i min og millioner af andres ungdom. Æret være dit minde. God jul.

There is one comment

Der er lukket for kommentarer.