Status på Cityringens første måned

PRESSEMEDDELELSE

Metroens passagerer har taget godt imod hovedstadens nyåbnede metrolinje. Flere end 4 mio. benyttede sig i oktober af muligheden for at komme nemmere og hurtigere rundt i byen med M3 Cityringen. Driftsstabiliteten i perioden har ligget på 97,5 pct., hvilket svarer til, at ca. 333.200 af de i alt ca. 341.760 afgange i løbet af måneden er sket til tiden.

Selvom den samlede driftsstabilitet i Cityringen i de første uger efter åbningen har været tilfredsstillende, har vi dog oplevet enkelte større nedbrud i driften, der særligt i morgenmyldretiden har skabt gener for passagererne. I den kommende tid vil vi have fokus på at sikre en stabil drift, og vi arbejder målrettet på at forebygge og begrænse de uregelmæssigheder, der uundgåeligt vil opstå i de første måneder efter Cityringens åbning.

Du kan læse hele Metro pressemeddelelsen med de opdaterede passager- og driftstal for både Cityringen og M1 og M2 på her.

Passagerudviklingen for Cityringen bliver desuden opdateret månedligt her.

Skriv en kommentar til denne artikel

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.