Søren Pind lukker sin offentlige Facebook-side

sorenpind

Søren Pind skriver på Facebook:

I morgen er grunden til min tilbagevenden til Facebook overstået.

Onlineafstemningen til HOFORs forbrugerbestyrelse slutter kl 9. I mellemtiden har omfanget af Facebooks dataregistreringer slået verden med chok. Jeg lukker derfor atter min offentlige facebookside ned og siger tak for denne gang. Og hvem ved… måske på gensyn. Hvis du ville give en sidste håndsrækning til HOFOR-valget, ville jeg være glad.

Nogen spørger, hvorfor jeg blokerer, sletter og redigerer min facebook. Det gør jeg, fordi alternativet er dette her [se illustration, red.]. Facebook skal røgtes som en have og renses som en graffitivæg på Nørrebro.

Jeg prøver, når jeg bruger facebook, at svare så godt jeg kan. Nogle gange polemisk, javel. Men det er mig selv, der svarer efter bedste evne og samvittighed.

Jeg har nu engang den opfattelse, at jeg er folkevalgt – ikke en fjernstyret marionet, der gang efter gang skal måle i befolkningen, hvad jeg skal mene. Og jeg er glad for, at grundlovens fædre indrettede grundloven sådan, at det i virkeligheden er hele hensigten bag vores statsstyre.

Man kan fremover følge Søren Pind på Twitter: