Fem vi kan li’ (uge 28)

Her er den anden udgave af ugens FEM VI KAN LI’. Hver uge hylder vi fem danskere, der har gjort sig positivt bemærket i løbet af ugen. Man kan se de fire første på Instagram. For at se dem alle skal man besøge bloggen. Tihi.

1. Jesper Binzer

Jesper er forsanger i Danmarks mest hårdtarbejdende rockorkester D-A-D. Men han blev træt af at vente på indspilningen af et nyt album. Så han indspillede en solo single og vi er vild med den. Lyt til mere dansk musik på www.newmusic.dk.

2. Mary Consolata Namagambe

Juristen Mary Consolata Namagambe blev træt af det uhyre lave niveau på P3, der ramte bunden med dårlige, racistiske jokes. Det udløste en uforbeholden undskyldning fra DR. Men det er stadig en radiokanal med store problemer.

3. Andrija Pavlovic

Serbiske Andrija Pavlovic har det med at score hat-trick for F.C. København. Og minsandten om han ikke også valgte at gøre det i en vigtig CL-kvalifikationskamp på udebane. Vi hylder den stærke forward og genudsender de tre flotte mål her.

4. Thomas Elletoft Køster

Thomas driver ikke bare den herlige bondegård Rabarbergaarden i Tisvilde, men laver også mad for rockstjernerne på Copenhell. I den kommende uge kan man både spise på gården og vi forventer også at møde ham på ‘Musik i Lejet’.

5. Alle på Copenhagen Jazz Festival

København har genvundet sin plads som en af verdens vigtigste jazzbyer og Copenhagen Jazz Festival er omdrejningspunktet. Den amerikanske public service station bragte denne artikel i ugen, der gik.

***

I sidste uge hyldede vi disse fem danskere.

%d bloggers like this: