Det klare nej

2015valgaftenDF

David Trads skriver på Facebook:

Lige meget hvor længe det fornærmede ja-kor forsøger at synge et falsk omkvæd om, at danskerne stemte nej, fordi de er ‘forkælede’, ‘bindegale’ eller ikke læste ordentligt på ‘retsakterne’, ja, så er sagen en helt andet. Et flertal stemte nej, fordi de udmærket forstod, hvad en ophævelse af retsforbeholdet betød; Nemlig at Danmark ville afgive mere suverænitet til EU – og det ønsker flertallet ikke. Det er et klart politisk valg – og det bør ja-partierne tænke nøje over.

Ronnie Rocket svarer på Facebook:

Jeg tror desværre at de var de færreste, der forstod hvad valget handlede om. Jeg tror også at det er de færreste, der forstår hvordan EU arbejder (danske medier dækker det overhovedet ikke). Jeg tror desværre at valget blev et nej fordi de fleste danskere er bange for fremmede. Prøv at læse nej-sigernes kommentarer i de mange debat-spor. Det handler ikke om de tekniske forhold. Det handler heller ikke om det politiske arbejde i EU. Det handler om “dem” og “os”. Det var desværre nationalismen, der sejrede. Ført an af et stærkere og stærkere DF, der efterhånden sidder tungt på de danske medier.


%d bloggers like this: