Hvem skal køre dig hjem?

12294753_10153265194811765_429375212038302447_n

Af Özlem Cekic

Som sygeplejerske tog jeg imod en ung mand, som kom med ambulance. Han havde været til julefrokost, drukket en del og havde sat sig i bilen. Ingen af hans kollegaer havde stoppet ham. Han var så heldig, at han slap med et par måneder i koma og utallige brækkede knogler. Men desværre er alle ikke ligeså heldige! Derfor bland dig kære ven! Sig nej, tag nøglerne, bestil en taxa, ring efter hans pårørende, sæt ham i bussen, kør ham selv hjem. Muligheder er der mange af.. En ting må du ikke gøre! Du må ikke være ligeglad eller tænke at han er et voksent menneske og må selv tage et ansvar. En god kollega, borger og ven tager altid over der, hvor den enkelte giver slip på sit ansvar. God julefrokost til alle og til min dejlige mand: Husk at tage en taxa. God weekend og del gerne budskabet!

 

%d bloggers like this: