DAN TURÈLLS PLADESAMLING

Af Lars Movin

DAN TURÈLLS PLADESAMLING
eller: DE SAMLEDE TEKSTER
(på Dan Turèll Samlingens hjemmeside)

I de fem-seks år eller deromkring, hvor jeg har været den lykkelige indehaver af Dan Turèlls efterladte pladesamling, har jeg – ud over at hygge mig med pladerne i hverdagen – turneret rundt i landet med et foredrag, der netop har titlen “Dan Turèlls pladesamling”. Parallelt hermed har jeg fra tid til anden lagt små historier inspireret af pladerne i samlingen på Facebook, og nu har ildsjælen Peter Strøm – initiativtageren til Dan Turèll Samlingen på Vangede Bibliotek og min gode kollega i Dan Turèll Selskabet – søreme været så venlig at samle disse historier på en særlig side på Dan Turèll Samlingens nyligt opdaterede og drønflotte hjemmeside (også et Peter Strøm-initiativ).

Er man interesseret i emnet – Dan Turèlls forhold til musik – er det blot at trykke på dette link (og i øvrigt anbefales det i det hele taget at gå på opdagelse i det fantastiske online-univers, Peter Strøm har opbygget):

P.S.: Husk – hvis du kender et bibliotek eller et andet kulturhus af en art, der kunne være interesseret i foredraget “Dan Turèlls pladesamling”, hvor jeg spiller udvalgte vinyler fra samlingen og fortæller af karsken bælg, så sig endelig til. Det plejer at gå ganske festligt for sig!

Skriv en kommentar til denne artikel

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: