Beau Is Afraid

🆕 Verden er et skræmmende sted for Beau Wasserman. Hans lejlighed ligger ikke i den pæneste bydel, og naboerne er mærkelige. For slet ikke at tale om bumserne, narkomanerne og andre truende galninge på gaden. Med regelmæssige besøg hos terapeuten og rigelige forsyninger af piller mod hans angst går det. Lige. Men at skulle besøge sin mor udløser skyld og neuroser hos Beau. Ved skæbnens puds ikke at være i stand til at nå besøget hos sin mor sætter gang i en lavine af begivenheder, som sender Beau ud på en heroisk rejse gennem mærkelige universer, der alle udfordrer den aldeles ikke heroiske Beau. Eller også er det alt sammen bare noget han bilder sig ind.
Instruktøren Ari Aster, der før har skabt de uhyggelige ”Hereditary” og ”Midsommar”, drejer gyset i mere humoristiske retning i ”Beau Is Afraid”, som mere eller mindre handler om hovedpersonens rejse for at komme hjem … som den ser ud i hans øjne. I den altdominerende hovedrolle som den neurotiske, angste og muligvis paranoide Beau ses Joaquin Phoenix (dog med Arman Nahapetian som hans 13-årige alter ego). Patti Lupone er hans dominerende mor, og Parker Posey pigen, han aldrig fik. I andre roller ses bl.a. Nathan Lane, Amy Ryan og Stephen McKinley Henderson.

▶️ BIOGRAF | Bongorama Blog | Film & MusikGrand Teatret | Signal Blog

%d bloggers like this: