Hvad med 300 kroner pr. gang?

Af Klaus Riskær Pedersen

Er jeg den enste der er ved at gå i panik over alt det kontorarbejde og administration vi skal lave på vegne af vores forskellige levrandører. Jeg har brugt – nærmest en formiddag – på at lave alle mulige overførsler der kræver tre-trins godkendelse i håbløse banksystemer. Hvor jeg sendes ind i byzantinske Mit-side-dit-og-dat: leverandøres mystiske propritære systemer der ikke interesserer mig. Og oceaner af vanvittige eBoksmeddelsler fra alle mulige der overdænger en med helt ligegyldige detaljer. Er virkeligheden nu den, at vi alle sammen er blevet ulønnede medarbejdere for diverse serviceleverandører, mens vi ser de tjener to-cifrede milliardbeløb på at ‘hjælpe os’. Fra realkreditten der skovler bidragssatser ind der er langt udover ‘bidrag til omkostninger’ til det offentlige Danmarks utålelige beskeder der bimler og bamler, hvis man ikke får sat sig ind i diverse notifikations indstillinger på jeg ved ikke hvor mange platforme. Og latterlige ‘vi bruger cookies’ beskeder der hele tiden koster en ‘et ekstra klik’. Jeg synes vi skal begynde at fakturere alle disse leverandører for vores arbejde ? Hvad med 300 kr pr. gang. Ligesom de opportuniske svindler parkeringsselskaber der overvælter en med vanvittige opkrævninger, hvor en parkering kan koste et par tusind hvis man har overset et eller andet. Jeg synes man skal se på dette systematiske misbrug af os i befolkningen og vores aldrig svigtende vilje til at være hjælpsomme og samarbejdsvillige. Men hvor det hele tiden synes at være os, der ender med at stå med posen i hånden og stress, fordi vi er blevet servicemedarbejdere i 5-10 forskellige private- og offentlige virksomheder. Ja, jeg er træt af det 🙂

%d bloggers like this: