AFLYSNING AF JULEFROKOST SKABTE GLÆDE

Af Carsten Mindegaard, Pihl & Søn A/S

I går, da vi skulle have afholdt julefrokost i Pihl Koncernen, kørte vi i stedet ud og uddelte vores julebuffet til en række hårdt ramt børn og unge.

COVID-19 pandemien udvikler sig desværre i den forkerte retning, og restriktioner er igen af finde i Danmark. Derfor følte vi os nødsaget til at aflyse Pihl Koncernens julefrokost.

Et af kendetegnene i Pihl Koncernen er, at en aftale altid er en aftale. Det gælder selvfølgelig også, når vi melder os til et arrangement, hvor indkøb af mad og drikkevarer ikke bare kan aflyses uden konsekvenser for arrangøren. Herudover bruger vi dagligt mange kræfter på at kunne genbruge, tænke kreativt og generelt sikre, at ting ikke går til spilde.

I tæt samarbejde med Københavns Kommune sikrede vi, at den lækre julebuffet, vi ikke selv kunne nyde, blev delt med en række hårdt ramte børn og unge. I går kørte vi vores julemad rundt på forskellige steder, anvist af Københavns Kommune, herunder; Den sociale døgnvagt, Hybelinstitutionen, og De Unges Hus. For god ordens skyld blev maden leveret i mindre Covid-19-sikre portioner.

Københavns Kommune udtrykker taknemmelighed for vores tiltag: ”Vi er meget glade og taknemmelige for, at Pihl Koncernen har tænkt på vores målgruppe, og valgte at donere alt deres julemad til vores institutioner. Det er noget, der skaber stor glæde blandt vores udsatte børn og unge. Vi bliver særligt glade når Erhvervslivet retter opmærksomheden mod den del af samfundet, som vi opererer indenfor. Særligt fordi vi jo arbejder for, at vores målgrupper på sigt bliver en aktiv del og bidrager til det almene samfund, herunder erhvervslivet, fortæller Jesper Blådal, Centerchef i Center for Brobyggende, Rådgivende og Fleksible Indsatser i Københavns kommune.”

Alle ønskes en glædelig, nærværende og sikker jul. 🎅🏻

%d bloggers like this: