Ugens udvalgte single- og pre-albumnyheder

trentemøller – Dead Or Alive. Foto: Sofie Nørregaard.

“Dead Or Alive” er den tredje single fra det kommende trentemøller album Memoria, ude 11. februar på In My Room. “Dead Or Alive” er et kraftfuldt mørkt nummer og udgør sammen med de to foregående singler fra albummet, “All To Soon” og “In The Gloaming”, en suveræn trilogi.

Birgitte Breitenstein har udsendt sin debut solo-udgivelse EP´en The Crispy Lemon Road, produceret af Peter Peter og Peter Kyed. Lyt til det stærke nummer “Laughing Flamingos”. Ude på Five Foot One Records.

Engelske The Soundcarriers udsender nyt album Wilds den 14. januar, første single er “Waves”.

Yuksek har lavet et cool remix af Don Turi og La Chica nummeret “Connection Lost”.

Lyt til ugens udvalgte nyheder nedenfor.

Instruktør: Fryd Frydendahl

Ugens udvalgte nyheder er fra trentemøller, Birgitte Breitenstein, The Soundcarriers, The KVB, Don Turi/La Chica (Yuksek Remix), Bloc Party, Ryuichi Sakamoto, Nick Cave/Warren Ellis, AA Sessions/O Hell, Saint Etienne, Teen Daze, ARTZ/Ari Lennox, Pye Corner Audio, Deerhoof, JARV IS (Minsky Rock Remix), Qlowski (Girl Ray Remix), Tacsidermi/SISTER WIVES, Los Bitchos, KAYTRANADA/Thundercat og Rein.

Playliste med ugens udvalgte single- og pre-albumnyheder. Playlisten bliver opdateret løbende med det bedste nye musik. Abonner på den for at få det bedste nye musik samlet et sted:

Playliste med tidligere ugers udvalgte singlenyheder:

%d bloggers like this: