Det er simpelthen så afstumpet

Af Martin Lemberg

I denne uge har Amnesty International Danmark sat 24 plakater op ved busstoppesteder rundt om i København. Hér tager folk afstand fra regeringens støtte til pigtrådshegn og inhuman praksis v EUs grænser. Det bedste ved det hele? Da vi sætte fokus på dette oplevede vi en helt enorm interesse, og den var flankeret af et udtalt ønske om at kunne gøre noget.

Derfor satte vi et initiativ igang, hvor folk selv formulerede deres
modstand, og kunne donere til måder at gøre den tydelig pa. Det blev så til dette skridt i #IkkeMineSkattekroner kampagnen. Stærkt gået! Det vidner om grobund for handling!

Samtidig har jeg også dette debatindlæg i dagens Politiken (dog ikke vild med billedet), hvor jeg påpeger at dk og EU-snakken om “hybridkrig” er med til at videreføre Polens overtrædelser af flere grundlæggende rettigheder. Ikke kun for folk på flugt, men også hvad angår retssikkerhed, forskningsfrihed, kvinders og LGBTQI-rettigheder.

Like og del gerne dette opslag, så der kan komme endnu flere ringe i vandet!

%d bloggers like this: