Bongorama Musik: ugens udvalgte single- og pre-albumnyheder

Charlotte Adigéry & BOLIS PUPUL – Thank You. Foto: Camille Viviers.

FABRÄK har udsendt en stærk ny single.

Efterklang varmer op med en ny single forud for udsendelsen af deres nye album Windflowers der udkommer den 8. oktober.

Gøteborgbandet Rome Is Not A Town udsender en ny EP Living In The Waitlist den 21. oktober. Anden single fra albummet er den seje “Poison”.

Soulwax har produceret Charlotte Adigéry & BOLIS PUPUL singlen “Thank You”.

Ugens udvalgte nyheder er fra FABRÄK, Efterklang, Rome Is Not A Town, Parquet Courts, Soft Kill, CURRENTMOODGIRL, Charlotte Adigéry & BOLIS PUPUL, King Hannah, Deerhoof, Geese, Black Marble, alt-j, Damon Albarn, Eels, Public Service Broadcasting/Blixa Bargeld, Ben LaMar Gay/Ohmme, Guppy, Lotic, Man Or Astro-Man?, A Certain Ratio (Mr Dan Remix), Sei Still, The Zephyr Bones, Bryan´s Magic Tears, Duran Duran, Fatima Yamaha, The Brian Jonestown Massacre, Kavinsky, Nothing, Lil Ugly Mane, Bartees Strange, Brian Eno/Roger Eno, Disclosure, Mandy/Indiana, Thåström/Titiyo, David Holmes/Raven Violet, MUNA/Phoebe Bridgers, Pa Salieu, Daniel Lanois, Run The Jewels (Remix), FPA, Gabriels, The Garrys, Wiki/Navy Blue, Habibi, Magic Roundabout, Penelope Isles og Thurston Moore/Bobby Gillespie.

Playliste med ugens udvalgte single- og pre-albumnyheder. Playlisten bliver opdateret løbende med det bedste nye musik. Abonner på den for at få det bedste nye musik samlet et sted:

Playliste med tidligere ugers udvalgte singlenyheder:

%d bloggers like this: