Bongorama Musik: ugens udvalgte single- og pre-albumnyheder

La Luz – Metal Man. Foto: Pooneh Ghana

Trentemøller udsender nyt album Memoria den 10. september. Første single er “In The Gloaming”.

Bisse har udsendt ny single “Alle har brug for kærlighed”.

Stærke nye singler fra Julia Shapiro, Taraka og La Luz.

Det er også udgivelsesdag for de nye LOW og The Limiñanas/Laurent Garnier album.

Ugens udvalgte nyheder er fra Trentemøller, Bisse, Hoy La, Bremer/McCoy, Dummy, Taraka, LOW, The Limiñanas/Laurent Garnier, Paris Texas, Julia Shapiro, Explosions In The Sky, Sufjan Stevens/Angelo De Augustine, Field Music, Gustaf, Curtis Harding, Dehd (Protomartyr Remix), Lana del Rey, Kate Nash, Radiohead, Amyl and The Sniffers, Yard Act, Big Thief, Emma Ruth Rundle, Nation of Language, La Luz, Mia Dai Todd (Georgia Anne Muldrow Remix), HEALTH (THOMAS BANKS RMX), WhoMadeWho, Water From Your Eyes, Konstrukt/Thurston Moore, Jr. La Saint, Wye Oak, Azu Tiwaline, Django Django, RÜFÜS DU SOL (Adana Twins ‘A Night At Revolver’ Remix), YUNGMORPHEUS/Eyedress, Snowden Band, Badge Epoch, Killah Priest, A Certain Ratio, screensaver, Stereophonics, BADBADNOTGOOD, Sunset Rollercoaster, Ólafur Arnalds, Kwamie Liv, Clinic, audiobooks, Smile/Freja The Dragon, Oberhofer, Circuit des Yeux, Tasha, Pachyman og Hayden Pedigo.

Playliste med ugens udvalgte single- og pre-albumnyheder. Playlisten bliver opdateret løbende med det bedste nye musik. Abonner på den for at få det bedste nye musik samlet et sted:

Playliste med tidligere ugers udvalgte singlenyheder:

%d bloggers like this: