NY CHEF FOR PROGRAMUDVIKLING PÅ LOUD

PRESSEMEDDELELSE

Kulturradio Danmark A/S har ansat den 43-årige journalist og redaktør Anders Christiansen som ny chef for programudvikling på Radio LOUD.

Han tiltræder den 15. september 2021.

“Anders er en af landets bedste kulturjournalister, en erfaren og meget, meget vellidt og respekteret redaktør – og dertil én af landets bedste til at udvikle nye lydformater og programmer. Jeg er stolt af, at Anders har sagt ja til at arbejde for os,” siger programdirektør og chefredaktør Simon Andersen.

Anders Christiansen kommer fra en stilling som redaktør og vært i produktionsselskabet Wingman Media, der blandt andet – med Anders som vært – producerer det populære program “Krimiland” til Radio4. Han er tidligere skabt, været vært på og redaktør af kulturprogrammet “AK24syv”, der blev sendt på Radio24syv fra 2011-2019, og som udviklede sig til at være landets bedste og mest originale kulturprogram:

“Vi har for få lyttere. Det skal ændres. Vi skal lave Danmarks bedste og mest originale lydindhold, vi skal udvikle nye radiotalenter, vi skal lave selvstændig journalistik af høj kvalitet, og i det hele taget gøre alt for, at skatteydernes generøse bidrag til vores virksomhed gør størst mulig gavn. Det gør vi ved at lave lyd, som mange vil høre, og ved at skabe indhold, DR eller de private stationer ikke tilbyder. Anders bliver en meget vigtig del af det arbejde,” siger Simon Andersen:

“Vi har hårdt arbejde foran os. Anders og jeg vil – sammen med den øvrige ledelse og de mange dygtige folk på radioen – gennemgå vores organisering og programmer med ét eneste formål: At vores radio bliver en succes, og at den kan fortsætte efter 2024, hvor sendetilladelsen udløber,” siger Simon Andersen.

Henvendelser til: Chef for programudvikling Anders Christiansen, telefon 29 87 80 39.
Programdirektør Simon Andersen, telefon 72 40 70 01.

%d bloggers like this: