Bongorama Musik: ugens udvalgte single- og pre-albumnyheder

PRISMA – Villains Of The Night. Foto: Bobby Mandrup

Efter udgivelsen af deres fremragende EP Inside Out har PRISMA nu udgivet et hæsblæsende og sfærisk bonustrack “Villains Of The Night”.

Felines fortsætter med at udgive singler fra deres kommende EP I Reap What I Sow, der udkommer den 22. oktober. Den nyeste single er “Sun”.

Mikkel Holm Silkjær (Yung) har annonceret sin solodebut Why Don’t You Dance under navnet Holm, albummet udkommer 12. november. Første single er “Back Home”.

Jomi Massage og Efterklang har også to nye singler ude på en fredag med en voldsom mængde stærke udgivelser.

Se og hør alle ugens udvalgte nyheder nedenfor.

Ugens udvalgte nyheder er fra:

PRISMA, Felines, Holm, Jomi Massage, Efterklang, Joyeria, Marie Davidson & L’Œil Nu, Mildred Maude, La Luz, Deerhoof, The Limiñanas/Laurent Garnier, Adana Twins/Kraków Loves Adana, Dehd (Lala Lala Remix), Irreversible Entanglements, Marissa Nadler, Helado Negro, Mia Doi Todd, Mess Esque, Jordan Rakei, Gustaf, Kedr Livanskiy, Coco, Kacey Musgraves, Black Marble, Sylvie/Marina Allen, W.H. Lung, MONO, Suzanne Kraft, Mandy/Indiana (Daniel Avery Remix), Steve Gunn, Orlando Weeks, Lydia Loveless, Explosions In The Sky, Julien Baker (Jesu Remix), Sleigh Bells, Matvei (warner case Remix), Geese, Tanya Morgan, Caribou, Gorillaz, Nothing, Snowy Band, Eyedress, Field Works, Superstate (feat. Graham Coxon), Gojan-PR/Run The Jewels, Living Hour/Peel Dream Magazine, Yann Tiersen, El Ten Eleven/Kishi Bashi, Cleo Sol, Ross from Friends, Evergreen, Joy Crookes, Shamir, julie, Caroline Loveglow, Tacsidermi, The Bug/Moor Mother, Puma Blue, Furrows, He-Man Stradivarius, 10 000 Russos, Ada Lea, Revival Season (Raf Rundell Remix), Tipa Tipo, Julia Shapiro og Future Utopia/Arlo Parks (India Jordan Remix).

Playliste med ugens udvalgte single- og pre-albumnyheder. Playlisten bliver opdateret løbende med det bedste nye musik. Abonner på den for at få det bedste nye musik samlet et sted:

Playliste med tidligere ugers udvalgte singlenyheder:

%d bloggers like this: