Bongorama Musik: ugens udvalgte single- og pre-albumnyheder

TSHA – Power. Ny single fra den kommende EP OnlyL, ude 27. august på Ninja Tune. Illustration: Felicity Marshall

Powersolo har en ny single ude som forløber for deres EP “High Gravity”, ude 27. august på Crunchy Frog.

“Race For Caress” er den nyeste single fra det kommende School of X album Dancing Through The Void, ude 24. september på TAMBOURHINOCEROS.

Deafheavens nye album Infinite Granite udkommer senere på måneden. Som de tidligere singler fra albummet er den nye single “In Blur” mere præget af shoegaze og prog end deres tidligere Black Metal udgivelser. Albummet er produceret af Justin Meldal Johnsen der tidligere har samarbejdet med Paramore og M83.

Psych-rockerne Goat går blokfløjtebonanza på den nye single “Fill My Mouth”.

black midi har udsendt “Cruising” der var et bonus track på den japanske udgave af Cavalcade.

Nation of Language, Cold Beat og Jakuzi leverer tre fremragende synth-pop singler.

Se og hør ugens udvalgte nyheder nedenfor.

Ugens udvalgte nyheder er fra:

PowerSolo, School of X, Deafheaven, Goat, TSHA, Soccer96/Salami Rose Joe Louis, Nation of Language, black midi, Ty Segall, quickly,quickly, Hannah Peel, YUNGMORPHEUS/Eyedress/Pink Siifu, Lucy Dacus, Les Filles de Illighadad, J.R.C.G, Dummy, Hayden Thorpe, Cold Beat, Mamalarky, Nightmares On Wax, SadGirl, Purity Ring, Media Jeweler, Legendary Shack Shakers/Jello Biafra, Shannon & The Clams, Spencer., Duran Duran/CHAI, La Luz, Chubby and the Gang, Night Beats (Jonah Swilley Remix), Yann Tiersen, The Gluts, Pip Blom (Ludwig A. F. Under Pressure Mix), IAN SWEET, Fred again…/Baxter Dury, Mall Daze, Khruangbin/Kadhja Bonet, The Weeknd, Beverly Glenn Copeland (Blood Orange Remix), Lauren Ritter (Octa Octa´s Dancing With The Moon At Dusk Mix), Dave Harrington/Kenny Wollesen, Little Dragon/Moses Sumney (Little Dragon Vocal Celebration Mix), Akira Kosemura, Jakuzi, marsfade, Jarv Dee/Bad Colours/Shabazz Palaces, Jorja Smith og Glok.

Playliste med ugens udvalgte single- og pre-albumnyheder. Playlisten bliver opdateret løbende med det bedste nye musik. Abonner på den for at få det bedste nye musik samlet et sted. 

Tidligere ugers udvalgte singlenyheder

%d bloggers like this: