8 superstjerner til EURO 2020

Alle holdene i Dødens Pulje er rejst hjem. Den ene superstjerne efter den anden er blevet slået ud af EM. Men der er stadig nogle tilbage. Og nye er kommet til. Her er de otte superstjerner til EURO 2020!

1. Romelu Lukaku, Belgien/Inter

2. Leonardo Spinazzola, Italien/AS Roma

3. Granit Xhaka, Schweiz/Arsenal

4. Àlvaro Morata, Spanien/Juventus

5. Raheem Sterling, England/Manchester City

6. Oleksandr Zinchenko, Ukraine/Manchester City

7. Patrik Tchick, Tjekkiet/Bayer Leverkusen

8. Mikkel Damsgaard, Danmark/Sampdoria

Hvem er DINE superstjerner til EURO 2020? Skriv dem gerne i kommentarfeltet. Husk også at følge @emfodbold og @bongoramasport på blog, Facebook, Twitter og Instagram. Bongorama Sport har en populær Facebook Gruppe, som du kan melde dig ind i her.

%d bloggers like this: