Eske K. Mathiesen: ”Omveje”

Asger Schnack Forlag skriver:

”Mathiesens særkende og styrke er, at han som få formår at få de almindeligste ting til at lyse op og stå frem i al deres overrumplende nuancerigdom og fylde.” Martin Rohr Gregersen, Kristeligt Dagblad. ”Anmelderen sætter et taknemmeligt punktum her. Og glæder sig tyst som et snefnug over endnu en vellykket samling fra en af rigets bedste og mest egensindige poeter.” Erik Skyum-Nielsen, Information. ”Ny, for en gangs skyld mere maksimalistisk end minimalistisk, magisk klar digtsamling fra Eske K. Mathiesen.” Lars Bukdahl, Weekendavisen. ”En fin udgivelse, som både inkarnerede fans og nye læsere vil få stor glæde af.” Thomas Ry Andersen, Lektørudtalelse, DBC. ”Digte kan være svære at skrive om, men de behøver ikke at være svære at læse og forstå. Det om noget er ’Omveje’ et fortrinligt eksempel på.” Jacob Eskildsen, Modspor. ”Skulle man forklare et væsen fra en anden galakse, hvad poesi er, kunne man med held give vedkommende denne bog og sige: ’Det er det her.’” Rasmus Hastrup, Standart. ”Omveje” kan købes/bestilles i enhver (net)boghandel. Vejl. udsalgspris: 179 kr. (Omslag: Mette & Eric Mourier).

%d bloggers like this: