DE ER DYGTIGE TIL DET

Af Frede Jakobsen

DE ER DYGTIGE TIL DET. Til at iscenesætte sig selv. Som to store egoer gjorde i dag. Og de fleste medier hoppede med på det. Lars Løkke Rasmussen lancerede navnet på sit nye såkaldte parti. Foreløbig uden noget indhold – andet end Lars Løkke Rasmussen. Og så noget med at stå i midten og omfavne alle. Og så Mads Brügger, som lancerede et nyt medie, Frihedsbrevet, som først og fremmest – indtil nu – slår sig op på, at de ikke vil have statsstøtte. For de vil ikke være i lommen på politikere. Til gengæld vil de gerne have støtte fra erhvervsfolk. Tja, sådan er der så meget. Jeg spår ikke de to, Lars Løkke Rasmussen og Mads Brügger, nogen lang levetid for deres projekter. Men opmærksomhed fik de da. Og det bekommer dem vel. Og så har de også noget at leve af i den tid, det varer.

Skriv en kommentar til denne artikel

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.