BOWIE-MINDEAFTEN I CINEMATEKET

Af Jan Poulsen

Som (måske) bekendt var den 10. januar i år femårsdagen for DAVID BOWIEs alt for tidlige død, og det havde den gode Morten Tang fra Cinemateket i København tænkt sig at markere ved en aften, hvor vi med lyd, ord og musik kunne mødes og mindes ham.
Arrangementet blev desværre, men naturligvis, aflyst som alt andet på grund af corona, men da interessen for at mindes Bowie ikke er blevet mindre pga en virus, genopstår arrangementet som en anden Lazarus fredag den 25. juni.
Vi skal se – eller gense – D.A. Pennebakers fantastiske film fra den allersidste Ziggy Stardust-koncert, der fandt sted på Hammersmith Od deeon i London den 3. juli 1973, og inden vil jeg fortælle en times tid om Ziggy-figuren og se nærmere på de små fem-et-halvt år, der er gået efter hans død med mange pladeudgivelser, teater, bøger m.m.
Baren er åben, og Bowie vil snurre lystigt fra grammofonen både før og efter filmen i det omfang, reglerne tillader.
Arrangementet er programsat og billetterne sat til salg. Læs mere via linket her.

(Et lille tip: Vent i givet fald ikke for længe med at købe billet, de går hurtigt).
God weekend, folkens!

%d bloggers like this: