Bongorama Musik: ugens udvalgte EP- og albumnyheder

black midi – Cavalcade

Ugens fem udvalgte EP- og albumnyheder er fra black midi, NOV3L, Bachelor, Cheval Sombre og Neu Sierra.

black midi – Cavalcade

black midi kombinerer på Cavalcade rå ufiltreret kunst med en undergravende underholdningsværdi, hvilket gør black midi til et af de mest grænsebrydende bands der findes i dag. Gruppen skærer en kniv gennem den etablerede popkulturelle verden med deres grænseoverskridende komplekse kreative vanvid, hvor de musikalske grænser udforskes. Cavalcade er starten på noget nyt, lyden af fremtiden, og det er en fremtid hvor musikkens etablerede status quo nedbrydes og black midi viser vejen frem. Cavalcade er en af årets bedste albumudgivelser.

N0V3L – NON-FICTION

NON-FICTION er debutalbummet fra Kanadiske NOV3L. Musikken svinger mellem post-punk, new wave og staccato-funk i stil med Talking Heads. Albummet er produceret af Bryce Cloghesy fra det fremragende musikkollektiv Crack Cloud.

Bachelor – Doomin´Sun

Melina “Jay Som” Duterte og Ellen “Palehound” Kempner er Bachelor. De blander deres individuelle sangskrivningskompetencer og skaber en samling sange hvor Big Thiefs Buck Meek, James Krivchenia og Duterte’s partner Annie Truscott fra Chastity Belt medvirker. Albummet blev skabt af de to musikere i isolation og bevæger sig i et amerikansk 90´er indie univers.

Cheval Sombre – Days Go By

Cheval Sombres andet 2021 album er produceret af Sonic Boom og er en samling af eksperimenterende space-folk melodier. Albummet drives frem af elektroniske droner, enkelte toner der lyser op og Chevals lejlighedsvise hviskende vokal. Albummet har en rolig skønhed over sig og transcenderer i de smukkeste øjeblikke til et sted med evig ro.

Neu Sierra – Sulphur and Molasses

Neu Sierras har med sin debut-EP skabt en samling sange der definerer en slags nordisk-noir. Sangene er rå, sanselige og indeholder en poetisk skønhed når Neu Sierra folder sin varme mørke vokal ud.

Tjek også ugens udvalgte single- og pre-albumnyheder her.

%d bloggers like this: