Regeringen, dens udlændingeminister og hele socialdemokratiet bliver nu fanget af deres egen fremmedfjendske retorik

Retspolitisk Forening skriver:

Bjørn Elmquist, formand for Retspolitisk Forening, har fulgt den heftige debat om regeringens planer for et udrejsecenter på Langeland, og har følgende at sige til sagen:

“Regeringen, dens udlændingeminister og hele socialdemokratiet bliver nu fanget af deres egen fremmedfjendske retorik. Den konsekvente anvendelse af udtrykket “kriminelle udlændinge” på de folk, som efter udstået straf har melde- og opholdspligt på udrejsecentre, skaber uro og bekymring i det lokalsamfund, hvor centret placeres.

Men sådan omtales alle de andre mennesker her i landet, som har færdigafsonet deres straf, ikke. De skal alle videre i livet. Nogle bliver indvalgt i Folketinget, andre bliver chefredaktører, og atter andre finder mindre iøjnefaldende aktiviteter rundt om i samfundet. De stemples ikke konsekvent som “kriminelle danskere”.

Så skru nu ned for den skræmmeretorik, alle I, der bruger den. Ellers får får vi ikke løst dén praktiske opgave.”

%d bloggers like this: