Vi bliver ved indtil alle danske børn kommer hjem!

Af Eva Flyvholm

Vi bliver ved indtil alle danske børn kommer hjem!

Endelig rykker Regeringen sig, så 14 af de 19 danske børn med deres mødre kan komme hjem fra fangelejrene i Syrien. Det har vi i Enhedslisten kæmpet for i over tre år. Det er ufatteligt godt der sker noget nu, for børnene er dybt traumatiserede og udsultede af tiden i lejrene, og har brug for sikkerhed og hjælp – men det skulle være sket for længst!

Det er tragisk, at helt små børn i årevis er blevet svigtet af Regeringen og den danske stat, mens de er blevet mere og mere syge.

Desværre fortsætter Regeringen nu sit svigt, ved at lade det sidste hold danske børn sidde tilbage i lejrene. Hvorfor skal de sidste 5 børn ikke også til Danmark? De er også danske statsborgere. De er også traumatiserede og syge. De har også brug for hjælp. Og som vi har sagt hele tiden, så er det nødvendigt at tage mødrene med for at kunne redde børnene. Det ansvar må man simpelthen ikke løbe fra med de sidste børn, bare fordi Udenrigsministeriet har været kreative nok til at fratage mødrene deres statsborgerskab.

Enhedslisten giver ikke op før ALLE de danske børn og deres mødre er hentet til DK!

Skriv en kommentar til denne artikel

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.