Bongorama Musik: ugens udvalgte single- og pre-albumnyheder

Mattiel – Those Words

Mattiel har udsendt en fremragende klassisk indie-single på Heavenly Recordings. Ugens udvalgte singler byder på nye stærke udgivelser fra blandt andet Squid, Black Midi og et overraskende samarbejde mellem The Limiñanas og Laurent Garnier. Se alle ugens udvalgte nyheder nedenfor.

Ugens udvalgte nyheder er fra:

Mattiel, Squid, Black Midi, The Limiñanas/Laurent Garnier, Sunroof/Daniel Miller/Gareth Jones, Cherry Pickles, Hiatus Kaiyote, Agar Agar, Cola Boyy/MGMT, Mykki Blanco, Missing Sons, quickly quickly, Late Runner, El Michels Affair meets Liam Bailey, Remi Wolf (Hot Chip Remix), Daniel Davies, Anika, Roy Montgomery, Faye Webster, Saccades (Theo Kottis Remix), Special Friend, Sam i/Alex Greenwald (Breakbot Remix), Le SuperHomard/Maxwell Farrington, The Lucid Dream, Glüme, The Alchemist (feat. Earl Sweatshirt), Qasim Naqvi, Los Retros, Enumclaw, Royal Canoe, Half Waif, CHAI (feat. YMCK), Burial, Alessandro Cortini, Adult Orientated Pop, Cold Cave og duendita.

Playliste med ugens udvalgte single- og pre-albumnyheder. Playlisten bliver opdateret løbende med det bedste nye musik. Abonner på den for at få det bedste nye musik samlet et sted.

%d bloggers like this: