Simon Kvamm vender tilbage med nyt komediedrama

PRESSEMEDDELELSE

Den 8. april 2021 er der på DRTV og DR2 premiere på ’Guru’, som er et helt nyt komediedrama i seks afsnit af Simon Kvamm. I serien møder vi karakteren Andreas Mertz, der er vendt hjem til sin barndomsby Silkeborg med coachingprogrammet ”GÅ SELV”. Det skal give silkeborgenserne mod til at tage skæbnen i egen hånd, og ikke mindst tage kampen for at få den lokale fodbold-maskot, Odderen Theis, udskiftet med et farligere dyr, der kan bide skeer med Ulven Lupus fra FC Midtjylland.

I ’Guru’ går Simon Kvamm satirisk i rette med vores præstationskultur og undersøger de konsekvenser, der kan være, når søgende sjæle modtager livsråd fra andre søgende sjæle.

– Det har været noget af en bjergbestigning for mig at få realiseret det her projekt. At finde den rigtige balance mellem humor og alvor. Og så har det ikke mindst været voldsomt at spille hovedrollen og bruge så meget af mig selv og mine egne både latterlige og dystre sider, udtaler Simon Kvamm.

Simon Kvamm har blandt andre fået Frederik Cilius (på billedet), Brian Lykke og Kirsten Lehfeldt med foran kameraet i ‘Guru’. Serien har han skabt med sin kone Stine Ellerbæk og psykologen Svend Brinkmann. 

Skriv en kommentar til denne artikel

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.