Bongorama Musik: Ugens udvalgte single- og pre-albumnyheder

En stor udgivelsesuge med nyt fra blandt andet Iceage, Georgia Anne Muldrow, Enumclaw, Sons of Raphael, John Grant, Black Midi, Alan Vega og Andy Stott. Se alle ugens udvalgte singler nedenfor.

Iceage har udgivet det tredje nummer fra deres kommende album Seek Shelter, albummet udkommer den 7.maj på ESCHO.

Ugens udvalgte singler og pre-albumnyheder er fra:

Iceage, Georgia Anne Muldrow, Enumclaw, Sons of Raphael, John Grant, Beachy Head, Alan Vega, GHLOW, Andy Stott, black midi, Dry Cleaning, King Hannah, Small Black, Matt Sweeney/Bonnie Prince Billy, MAN ON MAN, Snapped Ankles, The Antlers, Field Music, Hailu Mergia, Metromony (MGMT Remix), Sharon Van Etten/Shamir, RAC/Jonas Bjerre, Floating Points/Pharoah Sanders, Liela Moss, Vegyn/Jeshi, Jungle, M Field, Azure Ray, serpentwithfeet, Bloodslide, Porridge Radio, Tomaga, Land Trance, Bachelor, EXUM, Du Blonde, Cheval Sombre/Sonic Boom, Winter, King Azaz, Guided By Voices, DUS/Tha God Fahim, El Michels Affair, FACS, Lost Girls, Dawn Richard og Natalie Bergman.

Playliste med ugens udvalgte single- og pre-albumnyheder. Playlisten bliver opdateret løbende med det bedste nye musik. Abonner på den for at få det bedste nye musik samlet et sted.

%d bloggers like this: