Bongorama Musik: Ugens udvalgte single- og pre-albumnyheder

Japanese Breakfast – Be Sweet

Den nye danske trap-duo Sjine har udsendt deres debut EP November Nights, duoen bevæger sig i samme univers som Yung Lean.

Music By Idiots har udsendt en video til sidste års stærke single “Sønderskudt”, læs mere om Music By Idiots og deres kommende album her.

Ugens udvalgte singler og pre-albumnyheder er fra:

Sjine, Music By Idiots, Pom Pom Squad, Japanese Breakfast, Mdou Moctar, Small Black, Du Blonde/Ezra Furman, Ganser (Algiers Remix), Wau Wau Collectif, Pardoner, Field Works, Liam Bailey/Lee “Scratch” Perry (Remix), Tangled Shoelaces, Greentea Peng, Dr. Lonnie Smith/Iggy Pop, Hooveriii, Sunnroof/Daniel Miller/Gareth Jones, Pedazo De CArne Con Ojo, Sessa, Maple Glider, duendita, Xiu Xiu/Liars, Perfume Genius (A.G. Cook Remix), Hildegard/Helena Deland/Ouri, Fake Fruit, Jas Shaw, St. Vincent, India Jordan, Masayoshi Fujita, Dense & Pika/Matthew Dear, Patrick Paige II, Sharon Van Etten/Big Red Machine, A Certain Ratio, TOBACCO, Vacation Forever, GHLOW, Le SuperHomard, Double Mixte/Desire, Cheval Sombre, Z58/Slowdive, Alostmen (rRoxymore Remix), Pali Gap, Telex og Innnow Gnawa.

Playliste med ugens udvalgte single- og pre-albumnyheder. Playlisten bliver opdateret løbende med det bedste nye musik. Abonner på den for at få det bedste nye musik samlet et sted.

%d bloggers like this: