Hvad skal Mette Frederiksen i Israel?

Af Henrik Saxgren

Hvad skal Mette Frederiksen i Israel?

Kunne man forestille sig, at Mette Frederiksen rejser til Israel for at overbevise Netanyahu om, at de titusindvis af overskydende Covid-vacciner, som landet er brændt inde med, skal tilbydes palæstinænsere på Vestbredden og i Gaza?
Det kan man nok ikke – og skam få hende, hvis hun får udvirket, at nogle af Israels overskudsvacciner ender i Danmark … 😟

I øvrigt er besøget meget belejligt for Netanyahu. Han ønsker at bruge Mette Frederiksen og hendes østrigske hjerteven som staffage i valgkampen (israelerne går til valg den 23. marts) for at vise, at alverdens politikere valfarter til ham for at få del i hans ‘enorme erfaring og viden om corona’ efter devisen:
“ – lngen andre er så dygtige, som jeg.”

Det er virkelig beskæmmende, at en dansk socialdemokratisk leder hjælper en højrenational, korruptionsanklaget Netanyahu med at blive genvalg.

%d bloggers like this: