Bongorama Musik: Ugens udvalgte single- og pre-albumnyheder

I løbet af ugen blev der udsendt to usædvanligt stærke danske singler. Iceage triumferer med singlen “The Holding Hand” og manifisterer sig endnu engang som danmarks bedste rockband. “Bird of Passage” af duoen Communions er et dybfølt hookfyldt dansk indie anthem.

Ugens udvalgte singler og pre-albumnyheder er fra:

Iceage, Communions, The Coral, Shintaro Sakamoto, Sofia Kourtesis, Du Blonde/Ezra Furman, Yu Su, H.E.R./Judas and the Black Messiah, Edwin Rosen, The Weather Station, Psymon Spine, Ghetts/Pa Salieu/BackRoad Gee, Juan Wauters, Django Django (Busy P Remix), SG Lewis/Nile Rodgers, Automatic (John Dwyer Remix), Rostam, GHLOW, Vapour Theories, Adrian Younge, Cloud Nothings, AMOR, Saintseneca, Colleen, Death From Above 1979, Andy Bell (Pye Corner Audio Remix), llawgne, The Telescopes, Rubby, Puce Moment, Stereolab, Octa Octa og Brian Eno.

Playliste med ugens udvalgte single- og pre-albumnyheder. Playlisten bliver opdateret løbende med det bedste nye musik. Abonner på den for at få det bedste nye musik samlet et sted.

%d bloggers like this: