Afbrænding af Mette Frederiksen dukke

Af Peer Aagaard

Jo da. Også her i landet har vi vores andel af radikaliserede åndsamøber, som pr rygmarv nægter at anerkende videnskabelige fakta, fordi de i deres små grødhoveder bilder sig ind at vide bedre, og fordi en fuckfinger til myndighedernes og videnskabens råd passer vældig godt ind i deres agenda, som – modsat det annoncerede – ikke handler om et ideologisk opgør. Det handler om, at disse fnatmider, disse samfundsundergravende elementer, disse underfrankerede tåber kun formår at tænke på sig selv.

De er blottet for empati. De tilsøler deres egen rede. De er asociale, selvcentrerede sølle individer, som bilder sig ind, at de har en fælles sag, når sandheden er, at hver eneste af dem til enhver tid vil skide alle andre et stykke.

Tag ikke fejl: Havde dette land haft en (mangel på) våbenlovgivning, der mindede om USA’s var det typer som dem, der havde vandret svært bevæbnet rundt i gaderne eller som havde forsøgt at trænge ind i vores parlament med én tanke for øje: Vold og blodsudgydelse.

Den slags bør vi beskytte os imod. Hver og en af disse mini-terrorister bør bures inde. Ikke fordi de benytter deres grundlovssikrede ret til at demonstrere eller ytre sig, men fordi de midt i denne krise udgør en reel trussel mod folkesundheden og stabiliteten i vores land.

De har min dybeste foragt.

%d bloggers like this: