Æd jeres eget julehjerte!

Af Luca Jonathan Saverio Pristed

Det her er hvad jeg og mine kollegaer er blevet mødt med på arbejdet i dag. Regionen har brugt 750.000 kr. på en kampagne for at give sundhedsprofesionelle julehjerter som “tak” for det arbejde vi har gjort under covid.

Skrid med jeres julehjerte siger jeg! Er det hvad man får for 10 måneders slid og hårdt arbejde, hvor jeg hver dag har stået med corona patienter. Jeg vil ikke have et honninghjerte, jeg vil have risikotillæg og krav på min sikkerhed når jeg arbejder!

Jeg har kollegaer der melder sig syge og må gå hjem i isolation fordi vi er blevet smittet på arbejde. Jeg har kollegaer der må være alene i julen fordi de er syge, kollegaer der må ofre deres fritid med familie og venner fordi vi står hver dag og passer covid patienter og andre syge. Vi presser os selv til det yderste for at det hele kan hænge sammen og det har vi gjort i 10 måneder nu! Så får vi et hjerte som tak. Det er pisse provokerende, det er pisse negligerende og pisse ligegyldigt!

Vi har valgt at sende det retur og det har mange andre også!

Reaktioner:

%d bloggers like this: