NEIL YOUNG TIL GILLELEJE

Af Jan Poulsen


Han fyldte 75 år for tre uger siden, men er forever young, nysgerrig og grænseoverskridende. Og så sprøjter han plader ud i en hast, de færreste kan matche.
Mandag aften (7/12) bliver der mulighed for at få en overflyvning over NEIL YOUNGs (næsten) 60 år lange og enestående karriere. Det foregår på Gilleleje Bibliotek, og jeg er inviteret dertil for at være kaptajn på denne musikalske tidsrejse i en af rockhistoriens mest spændende og uforudsigelige karrierer.
Foredraget begynder kl 19 og varer et par timer, og jeg krydrer det undervejs med passende musik inkl. et par mindre kendte Young-indspilninger. Læs mere via linket her.


Da det er både mit første Neil Young-foredrag og mit første besøg i Gilleleje (med dén hat på, forstås), glæder jeg mig særligt. Men fordi det er første gang på de kanter, kender jeg ikke så mange endnu, så har du venner, familie eller andre i området, der er eller kunne være interesseret i Neil Young, må du meget gerne tippe dem. Tak.
God weekend, folkens! ❤

(PR-foto: Warner).

%d bloggers like this: