DAVID BOWIE I STEFANSKIRKEN

Af Jan Poulsen


Mange har efterlyst et DAVID BOWIE-foredrag i København, og efter utallige ture til Jylland sker det endelig. På torsdag (3/12) har jeg den udsøge glæde at fortælle om ham i Stefanskirken på Nørrebro, og jeg vil se nærmere på Bowie og tro og religion i almindelighed og Bowie og Lazarus i særdeleshed.
Bowies sidste arbejde var musicalen Lazarus, der spillede for fulde huse på Aarhus Teater sidste år. Titlen refererer til biblens Lazarus, som Jesus vækkede til live igen efter fire dage. Eller gør den? Med Bowie er intet én-til-én.
Foredraget begynder kl. 19 og varer et par timer. Jeg vil undervejs krydre det med Bowies musik. Du kan læse mere om arrangementet via linket nede i tråden.
Vi er som bekendt i en mærkelig tid, og derfor lyder opfordringen fra Stefanskirkens præst Thomas Høg Nørager:

”Kom i god tid, der er intet forsalg, men en kø med god afstand og god køkultur foran kirken. Dørene åbner kl. 18.00. Der er desværre kun mulighed for adgang for de 120 første fremmødte. Vi ville ønske vi kunne lukke flere ind, men vi skal passe på hinanden.”

Jeg glæder mig og håber, vi ses torsdag aften i Stefanskirken Nørrebro.

Link 1 / Link 2

%d bloggers like this: