Bongorama Musik: Ugens udvalgte single- og pre-albumnyheder

Ugens single: Neu Sierra – Dirty Me

Ugens single:

“Dirty Me” er Neu Sierras solo-debut. Neu Sierra synger og spiller smadret autoharpe, mens Tomas Ortved (Sort Sol) spiller trommer, og Nils Lassen (BlackieBlueBird, De Skrigende Halse) har produceret. Til foråret udkommer EP’en ‘Sulphur and Molasses’ på FIVE FOOT ONE Records.

Hør singlen og læs mere her.

Ugens udvalgte single- og pre-albumnyheder:

Andre udvalgte nyheder fra: Baby In Vain, The Waves, Katy J.Pearson (Flying Mojito Bros Refrito Dub), Horsegirl, Boy with apple, Courting, Tunng, Christian Gabel, Chuck Strangers, Yusuf/Cat Stevens, Reptaliens, Dead Pony, Guts Club, A Certain Ratio, AceMoMa, Ancient Plastix, Black Country New Road, Peace Chord, DARKSIDE, Dummy, Gidge, MÊL og Yard Act.

%d bloggers like this: