En flok selvcentrerede, underfrankerede idioter, som ikke magter at gennemskue simple samfundssammenhænge

Af Peer Aagaard på Facebook

Hvorfor undrer det ikke, at Inger Støjberg har valgt at stille sig i spidsen for et frådende antifeministisk angreb på #MeToo, og at Berlingske med mange flere borgerlige følger trop?

Og hvordan kan Corona-benægtere og modstandere af restriktioner fra samme fløj slippe afsted med at sammenkæde deres syge holdninger med en hjemmestrikket definition af personlig frihed, der giver dem selv ret til at skade andre gennem deres egen adfærd?

Trods deres enorme vigtighed bliver jeg så trist af begge de to debatter, der ikke længere handler ikke om meningsforskelle. Man er snarere oppe imod en flok selvcentrerede, underfrankerede idioter, som ikke magter at gennemskue simple samfundssammenhænge.

Trump har i sandhed ikke levet forgæves.

%d bloggers like this: