Bongorama Musik: Udvalgte EP- og albumnyheder, 17. oktober 2020

Minuit Machine – Don´t Run From The Fire. Parisisk synthwave.

Ugens fem udvalgte EP- og albumudgivelser er det genre flydende dream-pop, post-punk, dark-wave-gaze debutalbum fra TOM And His Computer, Minuit Machines mørke franske synthwave, tung “Wall Of Sound” rock fra A Place To Bury Strangers, Autechres soniske eksperimenter og tilbage til rødderne med singer-songwriter Kevin Morby .

Ugen har også budt på stærke nyudgivelser og et par fremragende genudgivelser, Good Sad Happy Bad, Hayden Thorpe, HEALTH, James Blake, Osees, Helena Deland, Tom Petty “Wildflowers & All The Rest” og The Replacements “Pleased To Met Me”.

Ugens fem udvalgte EP- og albumudgivelser

TOM And His Computer – Future Ruins

Debutalbummet fra danske TOM And His Computer er uden tvivl et af årets bedste danske album. Du kan læse mere om det her.

Bandcamp, Spotify, Apple Music

Minuit Machine – Don´t Run From The Fire

Paris duoen består af Hélène and Amandine. De kalder selv deres musik “disrupted wave”, og det er mørk elektronisk musik der væver musiske teksturer fra 80´erne og 90´erne sammen til et moderne udtryk.

Bandcamp, Spotify, Apple Music

A Place To Bury Strangers – Rare Meat

En samling af demoer og uudgivne numre der cementerer bandets helt unikke position på musikscenen med deres “Wall Of Sound” inspirerede blandning af psykedelisk rock, shoegaze og spacerock. Albummet udkom på vinyl i maj måned men er nu også på streamingtjenester.

Bandcamp, Spotify, Apple Music

Autechre – Sign

IDM ikonerne har udgivet et overraskende neddæmpet album, der næsten er helt venligt. Kender man ikke Autechre i forvejen kan “Sign” være et godt sted at begynde med udforskningen af Autechre.

Bandcamp, Spotify, Apple Music

Kevin Morby – Sundowner

Singer-songwritern Kevin Morby vender tilbage til sin demokassette-agtige lyd. Mere back to basic end hans seneste udgivelser og med gæsteoptræden af Waxahatchee’s Katie Crutchfield.

Bandcamp, Spotify, Apple Music

%d bloggers like this: