Jan Sneum om Uffe Lorenzen

Uffe skriver på Facebook:

Palle Demant sendte mig dette her lille interview med Jan Sneum som oprindeligt er lavet til filmen Born To Lose i ca 2014, uden dog at blive brugt. Jeg havde ikke set klipppet før, men jeg blev simpelthen så varm om hjertet at jeg tænkte jeg ville det dele det med jer.

Tak for alt, Jan.

Skriv en kommentar til denne artikel

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.