Bongorama Musik: Udvalgte EP- og albumnyheder, 2. oktober 2020

Death Valley Girls “Under The Spell Of Joy” er et af ugens udvalgte album.

Ugens fem udvalgte album spænder vidt, fra Jonsí og Gangers avantgardepop over Death Valley Girls skramlende Wall of Sound garagerock til Róisín Murphys discoeskapisme og Hacienda inspireret dance/post-punk fra Working Men´s Club.

Ugens udgivelser har også budt på nye album fra Shamir, Eartheater, Born Ruffians, Groove Armada, Kurt Vile, Spunsugar og et Late Night Tales album kurateret af Hot Chip.

Ugens fem udvalgte albumudgivelser

Death Valley Girls – Under The Spell Of Joy

Death Valley Girls opererer i psych/garage/punk landskabet. De 11 sange lyder gigantiske med et ramlende løst arrengement. “Hold My Hand” og “It All Washes” opererer i Velvet Underground territoriet, “I’d Rather Be Dreaming” er en garage rock ballade mens “Hypnagogia” og “The Universe” er psych odysseer. 

Bandcamp, Spotify, Apple Music

Jónsi – Shiver

På Jónsis første soloalbum i 10 år medvirker Robyn og Cocteau Twins’ Liz Fraser, og det er unikt avangardistisk pop album. Numrene har et gnistrende præg over sig og deler et musisk DNA med Low – Double Negative, Bon Iver –  22, A Million, og det nye Sufjan Stevens album.

Bandcamp, Spotify, Apple Music

Ganger – Tro

Ganger har et udgivet et af årets bedste danske album som du kan læse mere om her.

Spotify, Apple Music

Róisín Murphy – Róisín Machine

Den tidligere Moloko sangerinde har udsendt et vaskeægte eskapistisk disco album. Róisín Machine er et sexet, sjovt fremadrettet album, svøbt i strygerarrangementer, Chic guitarer, kosmisk synth og Róisíns kraftfulde stemme.

Spotify, Apple Music

Working Men´s Club – Working Men´s Club

Working Men´s Club laver mørk dansemusik med rødder i post-punken , New Orders ecstasy periode, The Normals skinnende tørre synthpop og LCD Soundsystems mere kraut inspirerede numre. Det er en cocktail der fungerer overraskende godt.

Spotify, Apple Music

%d bloggers like this: