Krab er fuld af crap

Af Peer Aagaard

Anders Krab har så fin en titel som administrerende direktør for Berlingske Media.

Desværre er Krab ofte fuld af crap.

Det gælder ikke mindst i hans seneste opus for Berlingske, hvor han harcellerer over, at Emil Nielsen, pressechef hos Danmarks Naturfredningsforening, har en fortid som pressechef for Enhedslisten, og at Nielsen ifølge Krab “bedriver klassisk venstrefløjspropaganda på Twitter.”

For fanden, altså!

Man skal være både døv og blind for at ignorere det faktum, at blandt borgerlige har naturen altid spillet en underordnet rolle i forhold til økonomiske interesser.

Det gjaldt, da Naturfredningsforeningen blev dannet i 1911 i protest mod de rigmænd, der opførte enorme palæer langs den sjællandske strandvej og dermed afskar almindelige danskere fra både udsigten og adgangen til vandet, og det gælder i dag, hvor den seneste borgerlige regering tillod opførelse af vandlande og hotelkomplekser ved danske kyster og stod bag lempede krav til landbruget, så branchen kunne udlede endnu mere gift til skade for vores grundvand.

Det gjaldt for den sags skyld også, da Danmarks Naturfredningsforening fik lov til at rejse fredningssager, dengang Thorvald Stauning var landets socialdemokratiske statsminister. Da hylede og skreg de borgerlige op om, at hvis foreningen fik en sådan magt, ville det gå ud over den private ejendomsret.

Se det i øjnene, Krab. I 2020 er kampen for en smuk natur og et renere miljø i høj grad en kamp imod de kapital-interesser, de borgerlige partier varetager. I den kamp befinder du og dine jer på den forkerte side – det ondes! Føler du trang til at klynke, er det således et glimrende bevis på, at Naturfredningsforeningen og dens pressechef gør et godt stykke arbejde.

Desuden er Naturfredningsforeningen stadig en privat forening, der med sine 130.000 medlemmer er en af Danmarks største. Den skal ikke lade sig diktere af en bladsmører, som sidst af alt tænker på miljøet og naturen, mens han lefler for sine reaktionære, borgerlige proselytter.

Videre! Næste!

%d bloggers like this: