Bongorama Musik: Ugens udvalgte nye singler, 18. september 2020

Ugens single: Hjalte Roos – Adrenaline. Albummet “Waves Of Haste” udkommer 20.november.

Ugens udvalgte singler og pre-album nyheder:

Hjalte Roos – Adrenaline (UGENS SINGLE)

Profligate – No Clear Way


Sufjan Stevens – Sugar

Blood Orange & 박혜진 Park Hye Jin – CALL ME (Freestyle)

The OBGMs – Outsah

Salem – Starfall

SG Lewis – Impact (feat. Robyn & Channel Tres) (Soulwax Remix)

Palace Winter – Won´t Be Long

Red Tunic – Tumbler

slowthai – feel away (feat. James Blake & Mount Kimbie)

bdrmm – If…. (Ditz Remix)

Black To Comm – Stolen Androgens


Khotin – Ivory Tower

Nothing – Say Less

Death Valley Girls – Under the Spell of Joy

Mary Lattimore – Silver Ladders

Clark – Isolation Theme (Thom Yorke Remix)

Future Islands – Moonlight

Britanny Howard – Short and Sweet (Bon Iver Remix)

Mildlife – Autmatic

Pom Poko – My Candidacy

Domenique Dumont – People on Sunday

Leizure – Sylvia´s Comedown

Cut Copy – Like Breaking Glass (Jacques Lu Cont Remix)

Dizzy Mizz Lizzy – The Middle

Small Bills, E L U C I D & The Lasso – Safehouse

Lambchop – Reservations

The Avalanches – Take Care In Your Dreaming (feat. Denzel Curry, Tricky & Sampa The Great)

Kraków Loves Adana – Darker Darkness

Stephen Malkmus – Juliefuckingette

Parris – Harajuku Girls

Code Walk – Inside

Faye Webster – Better Distractions

Vatican Shadow – Moving Secret Money

SAULT – Free

Cults- A Low

Deradoorian – Devil´s Market

WhoMadeWho – Oblivion

Eels – Are We Alright Again

Bob Mould – Siberian Butterfly

“CYBERPUNK” ny stærk single fra HEALTH Albummet “DISCO4 :: PART 1” udkommer 16.oktober.

%d bloggers like this: