Ny TV-serie: Alfa

Milad Avaz debuterer som instruktør med ‘Alfa’, der kan ses på TV 2 PLAY og TV 2 ZULU fra søndag 16. august. Sammen med sine brødre, Misam og Mehdi Avaz, har han skabt en tv-serie om brødrene Adam og Jakob, der er født ind i en verden af penge, narko, hierarki og magt.

Da den nyuddannede børsmægler Adam får en stressdiagnose, opsøger han sin fortid og sin fars aktiviteter i rockermiljøet. Adam bliver opslugt i en verden af hurtig anerkendelse og højt adrenalinniveau, og det varer ikke længe, før hans ellers strukturerede liv blandes med personlige ambitioner og en sult efter magt. Inden han når at se sig om, står han over for indvandrerbander, rockere, politi og i sidste ende Adams egen bror, Jakob, der har brudt med familien for at søge ind i politiet. Gang på gang bliver Jakob konfronteret med sin fortid, og en indre kamp tvinger ham ud i en angstfuld søgen efter sit sande mål.

‘Alfa’ er en serie i otte afsnit.

%d bloggers like this: