Bongorama Musik: Ugens udvalgte nye singler, 14. august 2020

L.A. WITCH – True Believers. Albummet “Play With Fire” udkommer 21.august.

Ugens udvalgte singler og pre-album nyheder.

L.A WITCH – True Believers

IDLES – Model Village

Black Marble – Golden Age

Tomas Høffding – Darupvej 109 (Et liv hvor alt kan og vil ske)

No Joy – Dream Rats (feat. Alissa White-Gluz)

Erasure – Nerves of Steel

Working Men´s Club – Valleys

TRAAMS – The Greyhound

Girls In Synthesis – They’re Not Listening

Alexis Marshall – Nature in Three Movements

Afel Bocoum – Avion

George McFall – The Boyfriend

Sufjan Stevens – Video Game

Elvis Costello – We Are All Cowards Now

Marie Davidson & L’Œil Nu – Renegade Breakdown

Gaslamp Killer – God Willing (feat. Miguel Atwood-Ferguson)

Dent May – Easier Said Than Done

Jónsi & Elizabeth Fraser – Cannibal

Andy Bell – Love Comes In Waves

Sylvan Esso – Rooftop Dancing

Jim-E Stack – Sweet Summer Sweat (feat. Dijon)

Paradise Cinema – Possible Futures

Future Islands – Thrill

Tropical Fuck Storm – Legal Ghost

Emmy The Great – Mary

High Contrast – Time Is Hardcore (feat. Kae Tempest & Anita Blay)

Pole – Röschen

Amahlie – The Abyss

WaqWaq Kingdom – Positive Sound

Anna Von Hausswolff – All Thoughts Fly

Beck – I Am The Cosmos (42420)

Protomartyr – Born to Be Wine

Psychic Markers – Speechless Implications (D´un Soupir)

Glassvegas – Keep Me A Space


Hiro Ama – Letter From Lahore

Frankie and the Witch Fingers – Sweet Freak

Brimheim – Four Chambers

Apple Music

Alexis Marshall (Daughters) har udsendt solomateriale.

%d bloggers like this: