Bongorama Musik: EP- og albumnyheder 10. juli 2020.

Ugens fem udvalgte EP- og albumnyheder.

Massive Attack

Massive Attack – Eutopia

Holy Wave – Interloper

Shinichi Atobe – Yes

Soko – Feel Feelings

Peel Dream Magazine – Moral Panics

Massive Attack har udgivet en fremragende audio/visuel EP “Eutopia”. Massive Attack samarbejder på EP’en med stærke navne som Algiers, Young Fathers og Saul Williams. Massive Attack viser sig som et af tidens vigtigste bands og sætter fokus på dialogen omkring behovet for strukturelle samfundsændringer. De tre temaer der bliver sat fokus på er klimakrisen, skattely og behovet for en universel borgerløn.

Den audio/visuelle EP er blevet blogget på NEWMUSICUNITED, hvor EP’en kan ses og høres.

Holy Wave – Interloper

Holy Waves “Interloper” er et af årets bedste psych album. Hypnotisk motorik, tågede synthflader og et ekko af Stereolab.

Den japanske producer Shinichi Atobe sendte sit nye album til sit pladeselskab DDS på en anonym CDR. På Boomkat kan man høre uddrag fra albummet. Her er album tracket “Lake 3”.

modernlove · Shinichi Atobe – Lake 3

Franske Soko laver tilbagelænet sofistikeret pop med elementer af den franske folk- og visetradition. Her er et af albummets mange stærke numre.

Peel Dream Magazine udsendte det fremragende album Agitprop Alterna tidligere på året så det er en stor overraskelse at de allerede sender et nyt album på gaden. Peel Dream Magazines musik bevæger sig i spændingsfeltet mellem Kraurock og shoegaze.

%d bloggers like this: