God sommer

Af Peer Aagaard

Ugens nye Voxmeter-måling er netop blevet offentliggjort:

De vigtigste overskrifter:

S fortsætter fremgangen.

Racistpartierne Dansk Folkeparti og Nye Borgerlige er nu lige store, men der er ikke kommet flere racist-stemmer til siden valget. NB har ganske vist vundet seks mandater, men DF står til at tabe præcis det samme antal pladser i Folketinget.

På bundlinjen står, at Mette Frederiksens blok siden valget sidste år har vundet syv mandater, selv om Alternativet i mellemtiden er forsvundet. De syv er naturligvis tabt hos de borgerlige. Det tab står Venstre helt alene bag.

I dag mistede Venstres formand sin personlige rådgiver gennem mange år. Er Ellemann sur, fordi rådgiveren ikke har kunnet hjælpe ham igennem Venstres krise, eller er rådgiveren sur, fordi Ellemann ikke vil lytte til gode råd? Who knows og helt ærligt: who cares?

Nu er der ferie i Folketinget, og vi stakkels danskere kan se frem til et utal af såkaldte prøveballoner fra diverse menige folketingsmedlemmer. Holdninger der luftes for at finde ud af, om de finder bundklang i befolkningen. Ingen af dem vil blive til realiteter. Der er helt bogstaveligt bare tale om tom luft.

God sommer.

%d bloggers like this: