KARTOFFELHYLDEST

Af Thomas Elletoft Køster

Det er noget ganske særligt. Hvert år. Vi glæder os i den grad til det sker. Hvert år.
Når de første nye kartofler rammer menuen i vores restaurant. Det gør de i dag og derfor gør vi som vi gør hvert år, laver en ret der er en hyldest til kartoflen. Hvor den har hovedrollen og får lov at folde al sin sprødhed dog utrolighed ud.
I år får den følgeskab af en let skum på æggehvider, masser af dild, syltet pileurt (if you can’t beat them – then eat them!), grøn løgolie og knas.
Sorten er solist og er den tidligste vi har. Derefter kommer der Sieglinde og Ditte. Forhåbentlig i lange baner.
Så er vi igang.

Din Økologiske Købmand, bageriet og restauranten er åben torsdag – søndag. Se på hjemmesiden for åbningstider og menu.

Vi er en gård man kan besøge og se hvordan råvarerne gror og vokser – både planter og dyr. Vi er ikke en besøgsgård, hvor dyrene kan klappes. Her på Rabarbergaarden kan man observere grise, får og høns i deres naturlige omgivelser, så naturligt det kan blive i fangenskab.
Der findes mange rigtig fine besøgsgårde i vores område, hvor man for en entré, kan klappe og nusse forskellige dyr.

Vi håber i vil bruge tiden her til at tage en havevandring og se vores market garden med alle grøntsagerne, den lille plantage, skolehaverne og blomsterne inden i sætter jer og nyder et måltid eller køber jeres økologiske varer i købmanden og bageriet.

Velkommen & velbekomme.

Husk! Vi tager stadig hensyn til hinanden, holder afstand og spritter af.

%d bloggers like this: