Det på tide, at I tager afstand fra de antidemokratiske stemmer på højrefløjen

Af Zenia Stampe

Først mente Inger Støjberg, at hun var hævet over loven. Og nu mener Nye Borgerlige sørme, at de er hævet over loven i deres kampagne for at støtte Støjbergs lovbrud.

Undskyld. Det her er ikke længere bare almindelig politisk kamp. Det er heller ikke bare udtryk for yderliggående holdninger. Det vi ser, er revolutionært. Samfundsomstyrtende. I både holdning og handling.

Og det, Støjberg og Vermund gør oprør mod og vil omstyrte, er vores retsstat og demokrati. Selve grundpillerne i vores samfund. Det fælles fundament, som vi igennem årtier har været enige om at udkæmpe alle vores politiske kampe oven på.

Men åbenbart ikke længere. For signalet er ikke til at tage fejl af: Mine politiske holdninger er vigtigere end demokratiet. Så hvis demokratiet står i vejen, så vader jeg bare henover det.

Og problemet er jo ikke bare Støjberg og Vermund. Problemet er de mange danskere, der støtter op om denne kurs. Jeg vil vove at påstå, at der siden den revolutionære venstrefløjs kronede dage ikke har været en stærkere antidemokratisk strømning i Folketinget og befolkningen end netop nu. Det er en alvorlig trussel mod vores demokrati.

Derfor er det også på tide, at det borgerlige Danmark vågner op. Hvor ofte har I ikke krævet, at danske muslimer skulle tage offentligt afstand fra antidemokratiske muslimer?

Nu er det på tide, at I tager afstand fra de antidemokratiske stemmer på højrefløjen.

%d bloggers like this: