Bendtner solgt til England

Politikens Forlag skriver:

Forfatter Rune Skyum-Nielsens anmelderroste bestsellerbiografi om og med Nicklas Bendtner er blevet solgt af Politiken Literary Agency til udgivelse i England.

Nicklas Bendtner og Rune Skyum-Nielsen er meget glade for, at bogen nu også får et engelsk publikum – og i den forbindelse udtaler Nicklas Bendtner:

“England er mit andet hjemland, og det har hele tiden været vores mål at få min historie ud på et UK-forlag, som forstår, hvad biografien i virkeligheden handler om. Der er mange mellemregninger i mit tilfælde, men det var i England, at mine store drømme kom på sporet – og i England, at de kørte af sporet igen.”

“Unge fodboldspillere kommer nemt til at leve i en parallelverden, hvor alt løber løbsk, og vi håber, at min fortælling kan være med til at skabe opmærksomhed om de vilkår, som mange talenter uden varsel skal omstille sig til i professionel fodbold. Ikke mindst i England.”

’Begge sider’ udkom i Danmark 5. november 2019, fik en fremragende modtagelse, blev årets bedst solgte biografi og er nomineret som Årets Sportsbog. De seneste måneder har den ligget helt i top i de danske streamingtjenester.

%d bloggers like this: