Mød en Brown Ale fra Stevns Andelsbryggeri

Rødvig Badehotel skriver:

Idag skal I møde en lille lækker local hero, som vi selv har været med til at skabe. Og den er vi megastolte af.

Mød en Brown Ale fra Stevns Andelsbryggeri.

Og nu skal I høre historien om Stevns Andelsbryggeri….
Vi blev kontaktet af Livsnyder og Bonderøv i starten af 2019, som mente at han havde fået en god ide. Og han kaldte nogle restauratører og andre gode folk til et møde. Formålet var at holde liv i vores lokale bryggeri og få skabt et lokalt brand. Vi var naturligvis med på ideen og det var de også fra Traktørstedet Bøgeskoven, Traktørstedet Højeruplund, Dixi media og de gode bryggere fra Bad Luck Brewing i Varpelev. Med stor hjælp fra Stevns Erhvervsråd fik vi stiftet en virksomhed, Dixi fik skabt vores visuelle udtryk og vi restauratører gik ind i virksomheden med løfter om, at vi vil gøre alt hvad vi kan for at sælge øllene i vores restauranter. Senest er Dixi Media blevet udskiftet med Klinten Hotel og Konference i ejerkredsen.

Vi lancerede vores øltyper i maj sidste år og vi fik en flot modtagelse på Stevns. Vi håndbrygger 4 varianter af Stevnsøl: Brown Ale, Frokostpilsner, IPA og Hvedeøl. Øllene kan købes i vores restauranter og i udvalgte dagligvarebutikker, gårdbutikker m.m.

Øl fra Stevns Andelsbryggeri er håndbrygget i Varpelev, udtænkt med kærlighed og fokus på vores stevnske herligheder. Det er et sjovt og givende projekt at være en del af og vi er stolte over at kunne servere vores egne øl i restauranten.

%d bloggers like this: